Η παραγωγή καλωδίων δικτύου απαιτεί ποικίλο εξοπλισμό

April 20, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η παραγωγή καλωδίων δικτύου απαιτεί ποικίλο εξοπλισμό

Η παραγωγή συρμάτων και καλωδίων απαιτεί ποικίλο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει κυρίως:

Εξτρούδερ. Πρόκειται για βασικό εξοπλισμό για την παραγωγή υλικών μόνωσης και επικάλυψης όπως πλαστικά και καουτσούκ.και μετά περνάει από το κόψιμοΟι τύποι των εξορμών περιλαμβάνουν εξορμητές με ένα στρώμα, εξορμητές διπλού στρώματος, εξορμητές ανάμειξης και εξορμητές με δύο βίδες.
Μηχανή σχηματισμού καλωδίων. Χρησιμοποιείται για την πλέξιμο μεμονωμένων καλωδίων ή νημάτων πολυπυρήνων καλωδίων σε περιστροφικά καλώδια και καλώδια.Η μηχανή καλωδίωσης ολοκληρώνει τη διαδικασία καλωδίωσης τεντώνοντας και περιστρέφοντας πολυπυρηνικά καλώδια.
Πολλαπλά κομμάτια μεταλλικού καλωδίου ή παρόμοιων υλικών τυλίγονται μαζί για να σχηματίσουν το υλικό χαλκού καλωδίου του καλωδίου.Μηχανές διπλής περιστροφής και μηχανές πολλαπλών νημάτων.
Παρόμοια με μια μηχανή ράβδου, πολλαπλά δέσμια συρματόσχοινου πυρήνα τυλίγονται μαζί για να σχηματίσουν πολλαπλά νήματα από υλικό καλωδίου χαλκού.Το μηχάνημα παρακράτησης απαιτεί πολλές λειτουργίες.
Μηχανή περιστροφής. Χρησιμοποιείται για να περιστρέψει το σπασμένο μεταλλικό σύρμα γύρω από τον σκελετό των συρμάτων και των καλωδίων για να σχηματίσει ένα πυρήνα σύρμας άξονα.
Χρησιμοποιείται για την κάλυψη καλωδίων και καλωδίων σε στρώματα θωράκισης για να βελτιωθεί η αντοχή στην φθορά, την αντοχή στην πίεση και την αντοχή στις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.Οι μηχανές θωράκισης υιοθετούν διαφορετικές μεθόδους θωράκισης, όπως θωράκιση από χάλυβα, θωράκιση από χαλκό κλπ.
Μηχανή απορρόφησης: στρίψτε το υλικό του καλωδίου σε ένα ρολό για να εξασφαλιστεί σταθερή ένταση του καλωδίου.
Μηχανή ζωγραφικής.
Μηχανή ταινίας. Η ταινία ταινίας εφαρμόζεται στην μόνωση ή το περίβλημα ενός καλωδίου για την προστασία του εξωτερικού στρώματος και την ενίσχυση της αντοχής της μόνωσης.
Συσκευή διασταύρωσης. Χρησιμοποιείται για την επεξεργασία διασταύρωσης του στρώματος μόνωσης καλωδίων για την ενίσχυση της θερμικής αντοχής και των μηχανικών ιδιοτήτων.
Εξωτερικό εξοπλισμό για την απομόνωση ή την επικάλυψη της επιφάνειας των καλωδίων πυρήνα.
Πύργος ψύξης ψύξης.
Ελέγξτε αν το καλώδιο και η κάλυψη ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές.
Ο εξοπλισμός αυτός έχει διαφορετικούς τύπους και λειτουργίες ανάλογα με τις απαιτήσεις παραγωγής και τους τύπους καλωδίων, και μαζί ολοκληρώνει τη διαδικασία παραγωγής συρμάτων και καλωδίων.