Αεροδιαστημικό καλώδιο οπτικών ινών 2024

April 22, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αεροδιαστημικό καλώδιο οπτικών ινών 2024

Αεροκίνητο καλώδιο οπτικών ινών
Το εναέριο οπτικό καλώδιο είναι ένα οπτικό καλώδιο κρεμασμένο σε έναν στύλο.Τα εναέρια οπτικά καλώδια κρεμούνται σε στύλους και πρέπει να μπορούν να προσαρμόζονται σε διάφορα φυσικά περιβάλλονταΤα εναέρια οπτικά καλώδια είναι ευάλωτα στις απειλές από φυσικές καταστροφές όπως τυφώνες, πάγος και πλημμύρες, καθώς και σε εξωτερικές δυνάμεις και εξασθενημένη μηχανική αντοχή.το ποσοστό αποτυχίας των εναέριων οπτικών καλωδίων είναι υψηλότερο από εκείνο των καλωδίων οπτικών ινών που θάβονται άμεσα και των καλωδίων σωληνώσεωνΓενικά χρησιμοποιείται για γραμμές δεύτερου ή κατώτερου επιπέδου μεγάλων αποστάσεων, κατάλληλες για ειδικά δίκτυα οπτικών καλωδίων ή για ορισμένες τοπικές ειδικές περιοχές.
Υπάρχουν δύο μέθοδοι τοποθέτησης οπτικών καλωδίων:
1. Τύπος καλωδίου κρεμασμού: Πρώτα συνδέστε το καλωδίου κρεμασμού στον στύλο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα γάντζο για να κρεμάσετε το οπτικό καλώδιο στο καλωδίου κρεμασμού.
2Οπτικό καλώδιο είναι σε σχήμα "8" και το άνω μέρος είναι ένα αυτοσυνεχίζον σύρμα.Το φορτίο του οπτικού καλωδίου μεταφέρεται από το αυτό-υποστηριζόμενο σύρμα.