εξωτερικά οπτικά καλώδια 2024

April 22, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για εξωτερικά οπτικά καλώδια 2024

Σε γενικές γραμμές, τα εξωτερικά οπτικά καλώδια είναι απλά γεμιστικά, ενισχυτικά μέλη, περιβλήματα κλπ. κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά.θα πρέπει να χρησιμοποιούνται θωρακισμένα οπτικά καλώδιαΌταν χρησιμοποιείται επάνω, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα οπτικό καλώδιο με μαύρο εξωτερικό πλαστικό περίβλημα με δύο ή περισσότερες ενισχύσεις.
Επειδή το εξωτερικό οπτικό καλώδιο χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους, πρέπει να είναι αδιάβροχο.και η εσωτερική δομή του χωρίζεται γενικά σε κεντρική δομή σωλήνα και στρωμένη δομή.
Με γυμνό μάτι, το εσωτερικό εξωτερικό περίβλημα είναι συνήθως κίτρινο ή πορτοκαλί υλικό PVC, και το εξωτερικό περίβλημα είναι μαύρο υλικό PE.Η διαφορά από το μοντέλο είναι ότι η εξωτερική κάλυψη συνήθως έχει τη λέξη GY.
Εξωτερικό οπτικό καλώδιο: Η εξωτερική συσκευασία είναι παχιά και έχει ορισμένα μηχανικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά, όπως αντοχή στην πίεση, αντοχή στη διάβρωση και αντοχή στη τράβηξη.
Εσωτερικό οπτικό καλώδιο: Χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.θα πρέπει να διαθέτει εξωτερικά χαρακτηριστικά όπως αντοχή στη φωτιά, επιβράδυνση της φλόγας, αντοχή στην τράβηξη και μαλακία.
Το εξωτερικό οπτικό καλώδιο είναι μια γραμμή επικοινωνίας που ολοκληρώνει τη μετάδοση οπτικού σήματος.,και μερικά καλύπτονται επίσης με εξωτερική κάλυψη.
Τα εξωτερικά οπτικά καλώδια αποτελούνται κατά κύριο λόγο από οπτικές ίνες (πετάλια λεπτότερα από μια τρίχα), πλαστικά προστατευτικά μανδύα και πλαστικά εξωτερικά περιβλήματα.αλουμίνιο και άλλα μέταλλα στα οπτικά καλώδια.